UNIAds - Felsőoktatási reklám piactér platformot indított a HED Solution

Innovatív reklámpiaci megoldás oktatási intézményeknek, hogy könnyen kezelhető és átlátható legyen a értékesítés.

HED_UNIads

Megoldásunk egy olyan egyszerű, könnyen kezelhető és átlátható platform, amely segítségével egy intézmény önmaga is képes naprakészen elérhetővé tenni reklámfelületeit a piaci szereplők számára.

A UNI Ads platform azt a célt szolgálja, hogy a legújabb és innovatív technológiákat felhasználva teremtsen az intézmények számára egy teljesen dinamikus - de mégis könnyen automatizálható - hirdetés- és reklámfelületet kezelési rendszert, ezzel megkönnyítve és megteremtve a lehetőséget a reklám ügynökségek és vállalatok számára, hogy azok folyamatosan vásárolni tudjanak az elérhető reklámfelületekből vagy más hirdetési és megjelenési lehetőségek közül.

A rendszer alkalmas arra, hogy minden vállalkozás típus a saját célközönségének vagy egyedi igényeinek megfelelően tudjon fogyasztóival kommunikálni a szerteágazó hirdetési típusok és a naprakész reklámpiaci adatbázisok és statisztikák révén.

A platform segítségével az intézmény folyamatosan számon tudja tartani reklámfelületeinek elérhetőségét, nyomon tudja követni az egyes vállalatok hirdetési potenciálját - ami akár egy kiemelt együttműködést is megalapozhat - és mindeközben még munkát is teremt ott hallgató diákok számára.